• DisGoveraars

    Maak kennis!

Bauke van der Veldt

Vanuit mijn studieachtergrond ben ik erg nieuwsgierig naar hoe complexe vraagstukken op verschillende manieren kunnen worden benaderd. Met dit traineeship krijg ik de kans om praktische ervaring op te doen om bepaalde thema’s. Maar Disgover biedt veel meer dan alleen werkervaring binnen verschillende overheidsorganisaties. Als trainees krijgen we de kans om bezig te zijn met zelfontwikkeling op een manier die aansluit op onze eigen interesses en ambities. Deze combinatie is super waardevol voor inzicht in de overheid en je eigen kunnen.

Werkervaring

Periode

Juli 2020 - heden

Organisatie

Provincie Utrecht

Functie

Procesondersteuner

Omschrijving

Bij het Domein Mobiliteit ben ik bezig met het in kaart brengen van processen. Dit met het doel om uniformiteit te krijgen in de werkprocessen en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Door de verschillende processen in kaart te brengen wordt het mogelijk om deze processen ook meteen te optimaliseren. Het is mijn verantwoordelijkheid om verschillende processen uit te werken en te optimaliseren.

Periode

April 2020 - juni 2020

Organisatie

Gemeente Overbetuwe

Functie

Digitale Aanjager

Omschrijving

Als digitale aanjager was het mijn verantwoordelijkheid om de transitie van kantoor naar thuiswerken te faciliteren tijdens de corona crisis. Hierbij was het mijn taak om mensen de juiste (digitale) tools te bieden om effectief hun werk te kunnen voortzetten. Daarnaast was ik bezig met het faciliteren van online bijeenkomsten, het vormgeven van projecten en technische ondersteuning bieden aan collega’s.

Opleiding

Periode

2017 - 2018

Onderwijsinstituut

Universiteit Leiden

Studie

Political Science - International Politics

Periode

2011 - 2015

Onderwijsinstituut

Rijkuniversiteit Groningen

Studie

International Relations and International Organizations

Action Learning Projecten

Project

Leren Innoveren - Briljante Mislukkingen binnen de Overheid

Rol

Projectlid

Omschrijving

Met het project “Leren Innoveren – Briljante Mislukkingen binnen de Overheid” willen wij verschillende overheidsinstellingen uitnodigen om te spreken over de meest briljante mislukkingen. Met een prijsuitreiking organiseren we een moment waar mensen de kans krijgen om van elkaar te leren. Een moment waar dialoog en uitwisseling centraal staan en waar de focus ligt op leren van het proces.