• DisGoveraars

    Maak kennis!

Anoek Zijderveld

Trainee Anoek ZijderveldEen dromer en een doener, zo kan je mij wel omschrijven. Ik denk graag na over mijn idealen en over hoe ik zaken kan verbeteren, maar ik voer ook graag zaken uit. Ik heb dit vaak gedaan door onder andere vrijwilligerswerk, maar ik wil dit bij DisGover graag ook op professioneel niveau doen. Bij DisGover hoop ik mijn theoretische kennis en mijn analyserend vermogen toe te kunnen passen en veel te leren over de praktijk. Daarnaast kan ik hier mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid goed kwijt en beter ontdekken waar mijn talenten liggen

Werkervaring

Periode

Juni 2021 - heden

Organisatie

VNG Realisatie

Functie

Projectmedewerker omnichannel dienstverlening

Omschrijving

Binnen deze functie draag ik bij aan de organisatie van verschillende evenementen met als doel om gemeenten te helpen met het verbeteren van hun dienstverlening. Ik breng verschillende mensen in verbinding en ben verantwoordelijk voor o.a. de planning, deadlines en het contact met de gemeenten.

Periode

Februari 2021- Juni 2021

Organisatie

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Functie

Medewerker Burgerbrieven bij de Programmadirectie COVID-19

Omschrijving

Bij de afdeling burgerbrieven komen brieven binnen over allerlei onderwerpen rond het coronavirus. Deze beantwoord ik samen met een team namens de Rijksoverheid of namens de minister. Daarnaast heb ik hier bijgedragen aan processverbeteringen ter bevordering van de efficientie.

Opleiding

Periode

2019-2020

Onderwijsinstituut

Universiteit Leiden

Studie

MA International Relations: Global Political Economy

Periode

2018-2019

Onderwijsinstituut

University of Bristol (VK)

Studie

Exchange semester Political Science

Periode

2016-2019

Onderwijsinstituut

Universiteit Leiden

Studie

BSc Politicologie: Internationale Betrekkingen en Organisaties

Action Learning Projecten

Project

Provincie Zuid-Holland- Transtaal

Rol

Projectlid

Omschrijving

Binnen dit project zijn we opzoek naar de taal we kunnen gebruiken om verschillende (toekomstige) transformaties te beschrijven. Hoe leg je met huidige taal deze toekomstige situaties uit?

Project

BESlist

Rol

Projectlid

Omschrijving

Tijdens dit project hebben we onderzocht hoe het is om als young professional werkzaam te zijn voor op de BES-eilanden. Waar liggen de kansen? Wat zijn de obstakels en vooroordelen? We hebben deze vragen beantwoord in een documentaire.